VIKARIERER: Britt Giske Andersen (tv) skal vikariere for Elise Fiske, mens sistnevnte er ute i permisjon.

Hun skal vikariere for Elise

Daglig leder Elise Fiske i Maritimt Forum Nordvest skal ut i permisjon. Organisasjonen har fått inn en solid vikar for Fiske.

Publisert

I forbindelse med at daglig leder i Maritimt Forum Nordvest, Elise Fiske, skal ut i permisjon er det Britt Giske Andersen som skal styre skuta på regionskontoret i Nordvest.

- Med sin solide bakgrunn fra politikken, og gode kjennskap til det maritime miljøet, er vi sikre på at Britt Giske Andersen vil tilføre verdifull kompetanse til vårt arbeid, heter det i en pressemelding fra Maritimt Forum Nordvest.

- Denne unike sjansen til å jobbe for næringslivet og regionen kunne jeg ikke la gå fra meg. Den maritime næringa har enorme muligheter foran seg, og jeg skal gjøre mitt for at vi får politiske gjennomslag på veien, sier Andersen.

Elise Fiske går ut i fødselspermisjon i midten av november, og Andersen begynner i organisasjonen allerede 1. oktober.

- For de som synes politikk er engasjerende så er dette en helt fantastisk arbeidsplass, og jeg er sikker på at vi nå låner bort jobben min til riktig person. Britt er energisk, kunnskapsrik og morsom å jobbe med, så de politiske interessene til klynga er jeg sikker på at er i trygge hender, sier Fiske.

Hun legger til at Andersen har bred erfaring fra politikken, med engasjement på både kommune-, fylkes- og stortingsnivå.

Hun har også tidligere vært politisk rådgiver i Nærings- og fiskeridepartementet i 2020, hvor hun blant annet kom tett på saker som angikk den maritime næringen. I senere tid har Andersen hatt en 100 prosent stilling som daglig leder for Giskespelet.

I perioden hun vikarierer vil hun fortsatt holde litt i Giskespelet, men det neste året skal hun altså først og fremst styre roret i den maritime interesseorganisasjonen hvor det er mye som skal skje fremover.

- Det er i underkant av et år igjen til stortingsvalget, og vi har allerede lagt mange planer for det kommende året. Jeg ser frem til å komme i kontakt med medlemsbedriftene, og til å ta fatt på et spennende år i Maritimt Forum Nordvest, sier Andersen til slutt.